Servicii de calitate pentru modelele Ford cu o vechime de peste 4 ani sau ieșite din garanție.

 

Fara surprize neasteptate. Cu exceptia zambetului tau.

Vehiculul tau Ford este de cativa ani impreuna cu tine. Ar trebui sa-ti fie alaturi si mai departe. Pentru a-ti pastra vehiculul in stare perfecta, exista serviciul Ford Motorcraft. Beneficiezi de tehnicienii experimentati si bine instruiti ai Ford, de piesele de calitate Ford Motorcraft si de preturile cuprinzatoare si transparente.

 Obtine service-ul de care ai nevoie pentru ca vehiculul tau Ford sa ramana Ford.

 

 
 
 
 
Service Ford

Servicii de inalta calitate, asigurate de tehnicienii Ford la un pret atractiv.

De la 379 lei  ***
 
 
 
 
Anvelope Ford

Indiferent de anotimp, cel mai bun loc de unde poti achizitiona anvelope noi potrivite vehiculului tau este reteaua de dealeri autorizati Ford.

De la 170 lei ****

 

 
 
 
 
Roti complete de iarna

La Ford, siguranta este intotdeauna o prioritate de top. 

De la 712 lei *****

 

 
 
 
 
Pre-verificare I.T.P.

Cel mai sigur mod de a-ti pregati masina pentru verificarea I.T.P

Gratuita ***

 

 
 
 
 
 
 
Reparatii uzuale

Piesele originale si tehnicienii instruiti de Ford iti mentin masina in cea mai buna stare.

 

CONTACTEAZĂ-NE!

Te așteptăm la service-ul RMB Inter Auto Ford din Sânnicoara, str. Clujului nr 15, tel : 0264/438 123

Te așteptăm la service-ul RMB Inter Auto Ford din Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 152, tel: 0264.438.267

 

Termeni si conditii

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

  • [*]Preț de vânzare cu amănuntul recomandat și neobligatoriu; prețul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ **]Preț de vânzare recomandat și neobligatoriu; prețul nu include TVA sau taxe/accize guvernamentale sau costul plăcuțelor de înscriere în circulație provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ ***]Toate prețurile afișate în această ofertă sunt prețuri recomandate și conțin TVA conform legislației în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusă termenilor și condițiilor afișate și este valabilă în limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica în funcție de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile în paginile de promoție detaliate pe ford.ro și în rețeaua de reparatori autorizați Ford.

    Campanie valabila pana la data de 30 Noiembrie 2019.

  • [ ****]Campanie valabila pana la data de 31 Decembrie 2019.
  • [ *****]Oferta valabila pana la data de 31 Decembrie.