OUTLANDER PHEV: Electric & More - pret incepand de la 36.045 euro

VA PREZENTAM OUTLANDER PHEV: Electric & more la un pret incepant de la 36.045 euro:

- emisii CO2 ultra scazute: 45 g/km

- autonomie de 53 km in mod pur electric (EV)

- cost de rulare scazut

- tractiune integrala avansata 

AUTONOMIA

Bateria de capacitate ridicată vă va conduce 53 km în modul pur electric. Adăugați motorul de 2,4 litri la calcule și veți avea o autonomie combinată de peste 600 km. Iar cu capacitatea OUTLANDER de a capta energie kinetică prin frânarea regenerativă, aveți toate beneficiile sistemului electric, fără vreo grijă că rămâneți fără energie

Încărcarea

Există mai multe moduri de încărcare și peste 120.000 de locații de încărcare pe tot cuprinsul Europei. Durează doar 25 de minute să încărcați vehiculul PHEV la capacitate de 80% la un încărcător rapid. OUTLANDER PHEV poate fi încărcat în diferite moduri. Toate sunt simple și comode. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine.  Bateria poate fi încărcată la o priză casnică de perete cu circuit separat. Mașina este dispusă cu un cablu de încărcare ce vă permite să încărcați oriunde găsiți o priză de curent.

7 ore (230V 8A) - 5.5 ore (230V 10A)

 

 

TELECOMANDA MITSUBISHI

Sunteți anunțat când încărcarea se încheie

 

Vreți să știți când OUTLANDER PHEV este complet încărcat? Telecomanda Mitsubishi vă va anunța. Puteți seta de la distanță și timpii de încărcare sau puteți programa pre-încălzirea sau răcirea cabinei, astfel că atunci când reveniți la mașină, temperatura este perfectă pentru dvs.

 

 

Pentru mai multe detalii, vino la dealer-ul tau RMB Inter Auto de pe Calea Turzii nr. 172, Cluj Napoca.