OUTLANDER: SUV-ul spatios si adaptabil, de la 21.408 euro

 

OUTLANDER: SUV-ul spatios si adaptabil, la un pret incepand de la 21.408 euro

- pana la 7 locuri

- 4WD controlata electronic

- capabilitate SUV

- Dynamic Shield

 

Mașina

Vă prezentăm ultima generație de SUV OUTLANDER. Indiferent dacă faceți naveta zilnic sau mergeți în regiuni rurale, Outlander este adaptabil și pregătit.

 

 

 

Gata pentru aventură

OUTLANDER prezintă toate beneficiile pe care vă așteptați să le găsiți la un SUV: o poziție înaltă de condus și gardă la sol ridicată, astfel că se descurcă la fel de bine cu șosele denivelate sau teren accidentat. Și oferă performanța energică de care aveți nevoie, inclusiv accelerație puternică și stabilitate.

 

Economie de combustibil impresionantă

Motorul MIVEC de 2,0 litri al OUTLANDER (MIVEC înseamnă Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System – sistemul de distribuție variabilă controlat electronic) oferă o combinație convingătoare de performanțe rafinate, accelerație puternică și eficiență ridicată a combustibilului. Ceea ce înseamnă că veți petrece mai puțin timp alimentând și mai mult timp pe șosea.

Aplicarea frânei de mână este simplă

Comutatorul pentru frâna electronică de parcare înlocuiește maneta tradițională. Trageți în sus pentru a aplica și împingeți în jos pentru a elibera frâna iar când opriți la semafor, Brake Auto Hold ține vehiculul pe loc, chiar dacă luați piciorul de pe pedala de frână. Pentru a înainta, apăsați pe accelerație pentru a elibera frânele.

Exterior

Nu vă cumpărați un OUTLANDER și apoi să vă așteptați să se încadreze în peisaj. Aspectul lui puternic, de la fața încrezătoare și până la spatele atractiv va întoarce capete oriunde mergeți.

 

 

Faruri LED cu auto-egalizare

Auto Levelling corectează farurile în baza încărcării, accelerării și frânării. Acest lucru înseamnă că farurile vor fi întotdeauna îndreptate acolo unde trebuie.

Acces fără cheie

Senzorii din mașină detectează când cheia este în apropiere, în buzunar sau într-o geantă. Ceea ce trebuie să faceți este să apăsați un buton pe exteriorul ușilor din față sau portbagaj pentru a le descuia. Si am făcut și pornirea sau oprirea motorului fără cheie: apăsați pe butonul pentru start motor din cabină.

Interiorul

OUTLANDER are un interior construit atât pentru confort cât și pentru a fi practic. Chiar și în cele mai lungi călătorii timpul trece repede datorită spațiului generos din cabină și scaunelor confortabile. Și este plin de suficiente elemente de tehnologie modernă pentru a face o plăcere din condus.

 

 

 

 O cabină spațioasă

Ușile mari din spate fac intrarea și ieșirea mai ușoare și există și o mulțime de spațiu pentru cap și picioare. Cu șapte locuri, încape toată familia sau chiar o echipă de pana la șapte jucători.

 

 

 

Design-ul scaunelor

Scaunele care parcă vă îmbrățișează sunt disponibile în material textil bicolor cu cusături sau piele somptuoasă. Puteți alege și un scaun pentru șofer reglabil electronic și scaune față cu încălzire pentru a vă ține de cald.

 

Sistemul de Comunicații Multi-Funcții al Mitsubishi (MMCS)

Sistemul de Comunicații Multi-Funcții de la Mitsubishi pune șoferul la conducere. Ecranul sensibil la atingere vă oferă informații despre consumul de combustibil și afișează hărți pentru navigație. Afișează și vederea de la camera din spate atunci când mergeți înapoi și vă permite să controlați cu ușurință sistemul audio.

Spațiu de încărcare flexibil

Puteți aranja al doilea și al treilea șir de scaune pentru a transporta aproape orice combinație de pasageri. Cu al doilea șir de scaune ridicate aveți un spațiu de încărcare impresionant de 781 litri. Lăsați jos complet al dailea rând de scaune rabatabile și veți avea un spațiu de 1.608 litri. Care este atât de mare încât aproape aveți ecou în el.

 

Pentru mai multe detalii, vino la dealer-ul tau RMB Inter Auto de pe Calea Turzii nr. 172, Cluj Napoca