PROGRAMUL RABLA PENTRU NOUL FORD TRANSIT

Programul Rabla pentru Transit Van!

Ford te sustine cu o oferta de neclintit, prin programul Rabla pentru noul Ford Transit Van.

O afacere profitabila se construieste pe o baza stabila. Pentru tine si afacerea ta, am construit si reinventat cel mai bine vandut vehicul comercial din Europa. Noul Transit Van a fost dezvoltat pe masura nevoilor tale, astfel incat sa devina pilonul afacerii tale. Suntem onorati sa te sustinem!

Vehicule comerciale
Model Pret promotional
Noul Transit Van 18.900 € TVA inclus2

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Ford Calea Turzii  nr.152, tel. 0264.438.267

Showroom Ford Store Str. Clujului 15, Sannicoara,  tel. 0264.438.123

 

Termeni si conditii 

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

Noul Ford Transit VAN Trend 2.0l EcoBlue 105 CP, Transmisie  manuala 6 trepte Pachet include - aer conditionat manual, radio cu Bluetooth, oglinzi laterale electrice si incalzite, pilot automat, senzori parcare fata/spate, geamuri electrice.fata. Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%), aplicat la pretul fara TVA afisat mai sus. Foarte important inainte de a decide achizitia: 1) Pretul modelului este un pret recomandat si este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanti in campanie;  2) Campania este adresata persoanelor juridice; 3) este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, cu valabilitate pana la 31.12.2019. (4) Participarea in campanie este conditionata de prezentarea unui document care atesta casarea anui autovehicul mai vechi de 8 ani casat in ultimele 6 luni anterior efectuarii comenzii de achizitie pentru un autovehicul nou Ford. Programul Rabla dezvoltat de Ford este o campanie de promovare a vanzarilor organizata independent de importatorul Ford Romania SA pana la 31.12.2019, in limita stocului disponibil la dealerii Ford si este diferit de programul de innoire a parcului auto multianual dezvoltat de catre Administratia Fondului pentru Mediu.Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale suplimentare celor deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate in valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislatiei europene in vigoare. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) este de 8 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 181, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus. Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.
Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2019