Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul Tucson N Line

 

Autovehiculul imbina designul futurist, tehnologiile avansate pentru confort si pentru siguranta ale versiunii standard cu dinamismul specific liniei N.

In comparatie cu varianta clasica, Tucson N Line dispune de o serie de elemente distinctive, inclusiv de o paleta dedicata de culori, care evidentiaza caracterul sportiv, impunator.

Linia N - care are ca sursa de inspiratie divizia de performanta Hyundai N - a fost special conceputa pentru clientii care doresc sa se bucure de o experienta mai dinamica de condus. Dupa i10, i20, i30 (hatchback, wagon si fastback) si Kona, Tucson devine cel de-al saptelea model al gamei din Europa care dispune de acest nivel de echipare.

Mai multe detalii vor fi dezvaluite in perioada urmatoare.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele ale gamei Hyundai. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.