Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Hyundai dezvaluie SEVEN, prototipul viitorului SUV 100% electric al gamei.

 

 

Modelul va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, in cea de-a doua parte a lunii noiembrie 2021.

SEVEN prefigureaza liniile de design, dar si inovatiile tehnologice ale urmatorului model SUV al brandului IONIQ dedicat autovehiculelor electrice (BEV).

Imaginile dezvaluie un design care pune accent pe functionalitate, arhitectura de iluminare urmarind directia stilistica Hyundai - Parametric Pixels. Interiorul a fost o proiectat pentru a oferi o experienta premium, personalizata. Materialele ecologice utilizate reflecta stilul de viata al clientilor, care acorda o atentie deosebita solutiilor de mobilitate sustenabila.

Conferinta de presa - care se va desfasura la standul Hyundai – din cadrul LA Convention Center - va avea loc miercuri, 17 noiembrie 2021. Cu aceasta ocazie, vizitatorii, dar si participantii din mediul online vor avea ocazia de a descoperi mai multe informatii despre SEVEN.

 

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 13 modele ale gamei Hyundai. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.