Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019

 

  • Noul i10 va fi prezentat in premiera mondiala, alaturi de o versiune speciala a modelului;
  • Hyundai va expune un prototip electric care prefigureaza directia designului viitoarelor vehicule electrice ale gamei;
  • Hyundai Motorsport va dezvalui primul vehicul electric pentru competitii.

 

 

Hyundai prezinta viziunea marcii in ceea ce priveste viitorul mobilitatii, dar si noutatile la nivel de gama, in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt 2019. Cu aceasta ocazie, vor fi dezvaluite publicului noul i10, un concept electric, dar si primul vehicul electric pentru competitii.

 

In viziunea Hyundai, vehiculele viitorului vor oferi o libertate mai mare in privinta designului, posesorii avand posibilitatea de a le individualiza, astfel incat sa reflecte personalitatea si stilul de viata al fiecaruia, asemenea propriei locuinte. Primii pasi care definesc conceptul Style Set Free au fost prezentati in cadrul Targului International de Electronice (CES) 2019, dar si la Saptamana Designului de la Milano. In noua etapa, la Salonul International Auto de la Frankfurt, va fi dezvaluit publicului un concept electric care prefigureaza directia designului viitoarelor vehicule electrice ale gamei.

 

“Odata cu primul concept electric care integreaza directia Style Set Free, precum si cu prima masina electrica pentru curse, Hyundai ofera o perspectiva asupra viitorului mobilitatii”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product Hyundai Motor Europa. “De asemenea, suntem nerabdatori sa prezentam noul i10 care, datorita unei game largi de dotari de conectivitate si siguranta, va deveni unul dintre factorii determinanti ai succesului marcii Hyundai in Europa.”

 

Hyundai Motorsport a inceput dezvoltarea primului vehicul electric pentru competitii. Modelul, care a fost proiectat si construit la uzina din Alzenau - Germania, va fi prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, in prima zi dedicata presei. Aceasta lansare deschide o noua era pentru companie in domeniul sporturilor cu motor. Obiectivul Hyundai este de a dezvolta modele de inalta performanta si in acest segment, consolidand angajamentul marcii de a proteja mediul inconjurator.

 

Si noul Hyundai i10 va avea premiera mondiala la Frankfurt. Modelul prezinta un design dinamic, dar si noi caracteristici in ceea ce priveste conectivitatea, incluzand sistemele Connected Car si Blue Link®. Pentru a spori nivelul de competitivitate in clasa sa, autovehiculul beneficiaza de echipamente de siguranta precum: asistenta la coliziune frontala (FCA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW), sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), iar optional, sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

Cu aceasta ocazie, va fi lansata si o versiune speciala a noului i10.

 

 

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 15 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.