Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Noul model GLB. Puterea, în toate formele ei.

 

All kinds of strength


Posibilități infinite.

Pentru toți cei care călătoresc cu plăcere există acum cel mai flexibil SUV compact pe care l-am construit vreodată.

 

 

 

 

Redefinește flexibilitatea.

Cu conceptul său flexibil de spațiu, noul model GLB face aproape totul posibil: de la o excursie în munți până la o tură de surfing la mare - singur, în cuplu sau chiar cu până la șapte persoane.

 

 
 

Cea mai frumoasă formă a libertății.

Noul model GLB este primul din categoria sa care redefinește cu generozitate SUV-ul compact, fără a renunța la elemente marcante de design SUV precum caroserii robuste, protecția modernă la partea inferioară sau bara de plafon.

 

 

Confort și flexibilitate


Un concept în echilibru perfect.

Descoperă confortul maxim și flexibilitatea unică în habitaclul noului model Mercedes-Benz GLB.

 

Al treilea rând opțional de scaune

Al doilea rând de scaune deplasabil pe lungime

Climatizarea scaunelor

Noul model GLB te poartă pretutindeni. Indiferent dacă călătorești singur sau cu toată echipa, acest SUV compact oferă suficient spațiu pentru 7 persoane.

Grație conceptul de spațiu flexibil, modelul GLB este pregătit pentru aproape orice scenariu. De aceasta se ocupă, între altele, al doilea rând de scaune deplasabil pe lungime și spațiul variabil de încărcare.

Climatizarea pentru scaune ventilează scaunele din față, le răcește și reglează astfel și umiditatea. Când vremea se răcește, încălzirea în scaune aduce rapid pernele și spătarele scaunelor la o temperatură plăcută.

 
 

Volan încălzit

Head-up-Display

Personalizare și confort la operare

Volanul multifuncțional încălzit asigură un confort deosebit la condus. Mâinile tale se încălzesc, în special în zilele friguroase, deosebit de repede deoarece încălzirea volanului este independentă de cea a autovehiculului.

Perspective excelente pentru plăcerea conducerii sportive și o experiență de conducere suverană: Head-up-Display-ul transformă parbrizul într-un cockpit digital fascinant. Astfel ai întotdeauna informații importante direct în fața ochilor.

Noul sistem Multimedia MBUX te ține tot timpul la curent. Acesta nu numai că este extrem de simplu de operat, ci este și adaptabil. Nu trebuie decât să îți urmezi intuiția.

 
 

Spațios și impunător în același timp.

Câteodată este greu să alegi între un aspect nemaipomenit și o funcționalitate confortabilă. Cu noul GLB nu trebuie să iei asemenea decizii, deoarece pentru acest model SUV de la Mercedes-Benz niciun detaliu nu este destul de neînsemnat pentru a fi trecut cu vederea.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Tel: 0264.438.121
marketing@inter-auto.ro

http://inter-auto.ro/auto-noi/mercedes-benz