Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Noua gama electrificata KONA.

 
 

Pe drumul catre mai bine.

“Extraordinar” cuprinde tot ceea ce provoaca limitele conventionalului. Pe drumul catre succes, nu exista scurtaturi.
Este nevoie de pasiune si de perseverenta pentru ca ideile sa devina realitate.
Idei care te conduc catre noi orizonturi, redefinesc asteptarile si aduc in prezent tehnologiile viitorului.
Descopera noul Hyundai KONA. Disponibil si in versiunile Electric, Hybrid si m Hybrid.

 
 

 

Noul KONA Electric.

 

  Bucura-te de experiente memorabile - autonomie de pana la     484 de kilometri, sistem reglabil de franare regenerativa si sistem flexibil de incarcare. Datorita tehnologiilor avansate pentru siguranta si pentru conectivitate, calatoriile devin mai confortabile.

 
 

 

 

Noul KONA Hybrid.

KONA Hybrid propune o experienta captivanta de condus, la    pachet cu noile tehnologii pentru siguranta si pentru      conectivitate. Combinatia intre motorul traditional pe benzina    si propulsorul electric asigura eficienta, protejand in acelasi    timp mediul inconjurator.

 
 

 

 

Noul KONA N Line.

Versiunea N Line pune accent pe placerea de a conduce si pe impactul emotional asupra conducatorului auto. Aspectul dinamic al modelului este amplificat de bara frontala, care se conecteaza armonios cu pasajele rotilor disponibile in culoarea caroseriei.

 
 
 
 

 

 

Noul KONA Electric.

 

 

 

 

Noul KONA N Line.

 

 

 

 

Noul KONA Hybrid.

 

 

 

 

Contacteaza-ne:

Showroom Hyundai, str.Clujului nr.15 - Sannicoara; tel: 0264 526 612;

marketing@inter-auto.ro

 

Afla mai multe despre e-mobilitate

 

Care sunt tipurile de propulsoare electrificate disponibile?

Atunci cand vorbim despre mobilitatea electrica, exista mai multe tipuri de propulsoare electrificate disponibile astazi pe piata: vehicul complet electric (BEV), vehicul electric hybrid (HEV) si vehicul electric plug-in hybrid (PHEV).
BEV-urile, asa cum este KONA Electric, nu folosesc combustibil si, prin urmare, nu emit noxe.
Un vehicul hybrid sau electric hybrid (HEV) este echipat atat cu un motor cu ardere interna, cat si cu unul electric. In functie de modul de condus, in cazul autovehiculelor precum TUCSON Hybrid se face comutarea intre motorul electric si cel conventional sau, uneori, pot fi utilizate simultan.
Un vehicul electric plug-in hybrid (PHEV), asa cum este SANTA FE Plug-in, ofera cea mai buna optiune: electric – atunci cand iti doresti; benzina – atunci cand ai nevoie.

Care sunt avantajele unui autovehicul electric?

De-a lungul duratei lor de utilizare, EV-urile au emisii de carbon mai mici decat autovehiculele conventionale si, prin urmare, au impact mai mic asupra nivelului global de CO2.
De exemplu, pentru KONA Electric emisiile sunt zero, in timp ce ofera o autonomie de 484 de km (versiunea cu baterie de 64 kWh, conform testelor WLTP).
Daca ai nevoie de autovehicul in activitatile zilnice, un EV te poate ajuta sa contribui la reducerea emisiilor de carbon.
Exista, de asemenea, avantaje financiare in achizitionarea unui EV.
Astfel, achizitia acestuia poate fi mai costisitoare decat cea a unui automobil clasic, dar costurile de intretinere sunt de obicei mai mici.
De exemplu, BEV-urile includ doar o parte dintre piesele pe care le detine un automobil conventional, ceea ce inseamna, in multe cazuri, un cost de intretinere scazut. Cu un numar redus de piese, exista mai putine sanse de a intampina probleme de functionare si de a avea nevoie de reparatii costisitoare.

Care sunt modalitatile de incarcare?

In functie de conexiunea la reteaua de la domiciliu sau de tipul statiei de incarcare publica la care ai acces, autovehiculele electrice, precum KONA Electric, ofera un sistem flexibil de incarcare.
Optiunea de a instala acasa o statie pentru incarcare rapida este cea mai utilizata. Autovehiculul electric poate fi incarcat astfel pe parcursul noptii.
Spre exemplu, atunci cand mergi la cumparaturi, la film sau la un restaurant cu prietenii, nu uita sa verifici unde se afla cea mai apropiata statie de incarcare publica. Astfel, bateria poate fi incarcata cat timp masina se afla in parcare.
Pas cu pas, e-mobilitatea devine standardul industriei.